Thursday, February 28, 2008

Litt nytt




Her kommer det et par kort til fra meg :-)


Jeg holder på å pakke for jeg skal på hyttetur med 5 kjekke stempel damer i helgen. Mann og barn skal være hjemme og kose seg mens vi skal kose oss og være kreative....Gett om jeg gleder meg!!

Sunday, February 24, 2008

Endelig




Endelig er ny data i hus og det ser ut som om alt fungerer som det skal untatt skanneren :-( Jeg legger ut 2 kort som jeg lagde tilbytteringen på Rubberstamps forumet i januar.Så får vi håpe at det ikke tar så mange dagene før alt fungerer som det skal i vår lille data verden :-)

Monday, February 11, 2008

Dillå

Jeg har fått dillå på denne sangen jeg har lagt til i bloggen min idag...Let me out med Ben´s brother :-)
Kathrine kjøpte seg en samle CD på lørdag og plutselig hørte jeg sangen jeg lite sååå godt på den. Dere kan tro de andre i familien min begynner å bli lei denne nå. :-D
Regner med at jeg får lagt ut bilder her inne i løpet av uka, krysser i hvert fall fingrene for at dataen kommer denne uken en gang.

Friday, February 8, 2008

Data problemer

Nå er det super lenge siden jeg har oppdattert her inne og det skyldes at jeg er uten data maskin :-( leveringen av den nye skulle ta 14 dager men så var det 4 ukers levering så nå lever vi i håpet om at den kommer i neste uke.:-)
Jeg får ikke lagt ut bilder av noen kort nå men jeg kan love dere at når man er uten data er det helt utrolig hva man får tid til å lage. Jeg lover å legge ut så snart dataen er på plass.
De siste dagene har jeg laget noen Toffiee esker som jeg skal ha med meg på Tau Marked på søndag. Jeg skal være med på markede igjen med kortene mine det gikk jo strålede før jul så jeg håper jo på en reprise av det :-) Markede er åpent fra 12-16 vis noen har lyst til å ta seg en tur.
2008