Thursday, June 21, 2007

Siste skoledag / Last day at schoolIdag er det siste dagen før ferien for ungene på skolen og for Kathrine er det siste dag på barneskolen :-(
Årene har gått så fort og jeg kjenner at det er vedmodig at hun har blitt så stor at hun skal begynne på ungdomskolen allerde. Heldigvis skal Hanne begynne i 1. klasse til høsten og Kristian har et par år igjen så vi holder kontakten med den kjekke skolen "vår" noen år til.
Jeg har laget noen kort til salgskassen de siste dagene så her kommer de. Begynte å bli litt nervøs for at jeg ikke skulle få lyst å lage flere kort, så langt inne satt de så det var deilig å få til noe.*************************


Today is the last day at school for the children and for Kathrine it is the last day at this shool. I anm finding it quite sad that she has grow up so quikly and is starting seinor school allready. Luckely Hanne starts school after the summer ang Kristian har still got a few years leaft. So we gwt to stay in touch with "our" super school a little longer.
I have made some cards for my sales box the last couple of days so here they come:-)

1 comment:

BEATA EWA said...

Det var jo kjempebra - så mange flotte kort har du laget. Sommeren er nok ikke den beste tiden til å drive med kortlaging - det er så mye som skjer og ennå mer som burde vært gjort.

Ville bare sende deg en liten hilsen og ønske deg en riktig god sommer og flott tur til Italia! Kos dere!

Klem fra Beata