Thursday, January 7, 2010

Oppussing...Her i huset så er vi i full gang med litt oppussing på ny året :-) Jeg har fått meg ny hobbyplass som jeg klør i fingrene etter å få testet ut,men først  er det maling av 2 soverom som må gjøres ferdig. Jeg har fått endret utsene på bloggen min mens jeg venter på å ta det neste strøket..det er da noe ;o)
Har ikke fått laget et eneste kort iår, så her kommer enda et julekort....

5 comments:

Camilla said...

Lekkert julekort!! Så flott treet er!:)
Jo hjertecharmen på kortet mitt er festet med en sølvstreng. Om du ser veldig nøye etter ser du også at jeg har snurret sølvstrengen rundt penselen, sånn at jeg får sånne "virvler".
Klem, Camilla.

Yvonne said...

Så flott! Aldeles nydelig med de forskjellige arkene. Og så har jeg et spørsmål til deg: hva slags stempel (merke) er den lille musa på kortet under her? Har prøvd å se etter det på div nettbutikker, men aner jo ikke hva den heter.
Yvonne :)

Anne Marit said...

nydelig dette var da, masse annet flott her i bloggen din også.
Takk for at du har kikket litt hos meg og du lurte på denne bakgrunnen. Har ikke laget den selv men det står en adresse p¨å høyre siden på bloggen min, jeg var inne der og så måtte jeg sende en forespørsel til ei og fikk da en kode sendt på mail. Hun hadde masse flott. Gi en lyd om du ikke finner ut av det.
Ha ei flott helg

anne marit

Grethe Røren said...

Nydelig julekort! Du har sååå masse flott i bloggen din! Tusen takk for det flotte kortet som kom til meg!
Ha en fin helg!
Klem Grethe

Tonje said...

Veldig lekkert julekort! Høres ut som dere har det travelt, men så blir det sikkert flott etterpå!